Cupping

Cupping og guasha er fantastisk til lokale muskelspændinger.
Det er godt til at smidiggøre gammelt arvæv.
Løsner ryg og nakke spændinger.
Bindevævslidelser eks appelsinhud (cellulitis)
Stagnationslidelser og ophobning af giftstoffer i vævet.
Spændte lår og lægmuskler.
Cupping og eller gussha er helt igennem fantastisk til at øger blodgennemstrømningen i bindevæv, led, muskler og indre organers bindevæv.
Det frigør affaldsstoffer fra bindevæv og øger derved udrensning.
Løsner dybt i muskulaturen og meget hurtigere end med traditionel massage alene.

Man kan få røde mærker som fortager sig i løbet af 2-10 dage alt afhængig af tilstanden. Mærkerne/udtræk opstår hovedsageligt fordi der dannes et undertryk i vævet.
Det er på ingen måder farligt hverken for musklerne, huden eller blodårerne.
Ved første behandlinger kan der opstå ømhed, som ved massage.

Cupping/Gua Sha fantastisk til at øge vores blodgennemstrømning i bindevæv. De mere eller mindre fastsiddende affaldsstoffer løsnes fra vævet af et effektivt sug/strøg, trækkes over i de udrensende blodkar
Bindevævet genvinder da sin naturlige tilstand og spændinger eller smerter opløses.

Cupping/Gua Sha er en virkelig dyb form for massage Det er en effektiv behandlingsform som ofte løsner spændinger og affaldsstoffer hurtigere end traditionel massage har mulighed for.

Cupping/Gua Sha tilpasses efter dit behov.
kopperne sættes/køres på huden.
Her vil dannes vakuum i kopperne. Det får det underliggende væv til at trække sig en smule op i koppen musklerne i alle retninger og derved arbejde med, at løsne spændinger.
Jeg sætter kopperne fast på huden hvor man har ondt eller spændinger, hvor de vil sidde op til 15 min.

Nogle bliver nærmest helt afhængig af behandlingen

I og med der bliver løsenet op for affaldsstoffer og disse cirkulere rundt i kroppen indtil de bliver udskilt kan man opleve almindelige udrensnings symptomer såsom svimmelhed, træthed og hovedpine. Det skal ses som et tegn på, at kroppen arbejder – husk derfor at drikke masser af vand i dagene efter behandlingen.

CELLULITIS
En aktiv livsstil og sund kost vil gøre en kæmpe forskel når det handler om at slippe af med cellulite, derfor er det enormt vigtigt at du er bevidst om de ting du indtager, da din krop reagerer på det. Du kommer langt med daglig motion og gode kostregler, Det er dog en langvarig og krævende proces hvor mange mennesker hopper fra efter en kort periode. Specielt hvis de ikke ser resultater med det samme. Cupping kan være et ideelt produkt at kombinere med fx et fitness program, da det giver dig nogle synlige resultater efter kort tid, der virker som motivation til at fuldføre dine mål.

Efter et par behandlinger vil bindevævet løsne mere og mere op og det vil ikke længere føles ubehageligt at massere på de ramte områder. Lad dig ikke skræmme hvis det gør lidt ond i starten, for det gør det.
Det er et tegn på at behandlingen virker. Det er som man siger, at “man må lide for skønheden”.