Healing

SPIRITUEL ZONE

Under opdatering

Healing betyder at hele op. Alt i os og omkring os består af energi. Når der kommer ubalance i energien, kan der bla. opstår smerter .

Kroppen husker hvis du har slået dig eller brækket noget. Om det er 10 20 eller 50 år siden, det er kroppen ligeglad med.

Der er kommet en blokering i energifeltet, så der ikke er frit flow i kroppen. 

Der kan være så mange ting der gør at der er ubalance i kroppen – energien. Måden vi behandler os selv på, operationer, stress, depression, sygdom, misbrug osv. 

Ved healing arbejdes der med klientens energifelt. Jeg er spirituel healer og trancehealer. Jeg bruger universets hjælper til at videretransformere den energi klienten har behov for.

Jeg er altså kanal fra universet til klienten
Klienten kan under healingen opleve: Varme, kulde, snorren, stikken, prikken. Nogen bliver dybt afslappet og nogen falder i søvn. Alt er helt normalt .

Healing kan foregå på en briks og via fjernhealing. 
Der er ingen forskel på healingen, udover du kan være hjemme i dit egen hjem og modtage. 

Jeg har healet i mange år og har erfaringer med at det kan afhjælpe mange forskellige ting.

Jeg vil på ingen måder love dig helbredelse eller mirakler. Men ville love dig at jeg vil gøre hvad jeg kan for at hjælpe dig.
Det er ikke kun mennesker som det virker på. 

Jeg har healet både hunde katte og heste, hvor det har havt en rigtig god effekt. 
Engang jeg healede en hest fortalte den mig at der var noget galt med den fodder den fik og det var årsagen til dens ubalance. Ejeren sørgede for at den fik ny foder og hesten fik det godt igen. 

Det er ikke hver gang jeg får ting at vide. Det behøver jeg heller ikke, da jeg har fuld tillid til hjælpen fra minde åndelige hjælper i universet.