Magnesium olie

Magnesium olie

Hvad er magnesium olie og hvad er det godt for?

Magnesiumflakes er det som bruges i magnesiumspray. Flakses er magnesium en koncentration af magnesiumchlorid opløst i vand. Den giver din krop en ren og naturlig magnesiumopløsning, der er fri for menneskeskabte forurenende stoffer.


1. Lindrer muskelsmerter, smerter og kramper

Magnesium virker på at regulere muskelsammentrækninger, neuromuskulære signaler og calciumniveauer i kroppen.

Når du bruger en magnesiumoliespray, kan den hjælpe dine muskler med at slappe af og trække sig sammen, og derfor lindre smerten og eliminere kramper.

2. Kan hjælpe mod migræne

Migrænehovedpine kan være meget, for ikke at sige ekstremt smertefuldt og invaliderende. Migræne kommer ofte med kvalme, opkastning og følsomhed over for lys og lyd.Det er virkeligt invaliderende. Jeg snakker af erfaring

Det siges at der ofte er mangel på magnesium, som udløser et anfald. Et tilskud af kun 1 gram magnesium hurtigere gav lindring fra et akut migræneanfald end en almindelig medicin.

Lider du af migræne, er det værd at prøve magnesiumoliespray.

3. Øger energiniveauet

Magnesium har en stor rolle i hundredvis af biokemiske processer i kroppen. En af nøglerollerne, er at hjælpe med at omdanne mad til energi. 
Dette kan til gengæld booste dit energiniveau.

Magnesium fremmer også aktiveringen af ​​enzymer, der fremmer cellulær energi. Ved at aktivere et enzym kendt som adenosintrifosfat (ATP), kan magnesium øge dit energiniveau og hjælpe med at bekæmpe træthedsfølelse.

4. Hjælp til sunde og stærke knogler

Magnesium har vist sig at være rigtigt godt for dine knogler.

Ved tilstrækkeligt indtag af magnesium kan man forbedre knoglerne og mindske risiko for osteoporose hos kvinder efter overgangsalderen. Grunden – magnesium som hjælper med at regulere calcium- og D-vitaminniveauer, kan det hjælpe med at forbedre din knoglesundhed både direkte og indirekte.

5. Lindrer angst

Mens medicin almindeligvis ordineres til behandling af angstlidelser, kan de, der lider af angst, også finde lindring ved hjælp af magnesiumoliespray.

Med lav magnesiumniveau kan det forbindes højere niveauer af angst. Derfor kan det være en fordel for dig at bruge en magnesiumoliespray.

6. Kan give en god nats søvn

Rigtig mange mennesker har svært ved at falde i søvn om natten.

Prøv at magnesiumoliespray og se om det kan give dig en bedre nattesøvn. Magnesiumolie hjælper med at berolige hjernen og lette tankemylder.

Samtidig kan det ha indflydelse og hjælpe med at bekæmpe søvnløshed. Magnesium kan også hjælpe med at forbedre din søvneffektivitet og og kvalitet Det kan endda hjælpe med at vågne tidligt om morgenen.

7. Afhjælpe depression

Magnesium har en rolle i din hjernefunktion og humør. Mangel af magnesium er forbundet med en øget risiko for depression.

Utrolig mange personer under 65 år, har mangel på magnesium og derved have øget risiko for at udvikle depression.

Det helbreder ikke, men lindre og hjælpe med at afværge nogle af depressions symptomerne.

8. Hjælper hjerte sundhed

En anden stor fordel ved magnesiumoliespray er, at det kan forbedre dit hjerte og kardiovaskulær sundhed.

Jeg nævnte tidligere, at vores krop har brug for magnesium for at bevare muskelsundheden, og dette inkluderer også kroppens vigtigste muskel – hjertet.

Magnesiummangel kan mindske risikoen for at lide af kardiovaskulære problemer. Det er også blevet opdaget, at mennesker, der får magnesium kort efter et hjerteanfald, har en lavere risiko for dødelighed.

Selvom det er vigtigt at træne og spise godt for at passe på dit hjertesundhed, kan magnesium indtag hjælpe med at give dit hjerte et ekstra boost.

9. Magnesium – anti-inflammatoriske fordele

Lider du af betændelse/inflammationer i kroppen, kan magnesium være en god mulighed for dig.

Lavt magnesiumniveau er forbundet med kronisk inflammation. Magnesium har vist sig at reducere markører for inflammation i kroppen.

Du får her opskrift på en skøn magnesium olie som du kan spraye på der hvor du har smerter. En daglig indtag af magnesium med calcium og d vitaminer, kan være en fordel

 

Magnesium olie

Magnesium Olie

Active Time: 5 minutes
Total Time: 5 minutes

Materials

  • 1 del magnesium flakes
  • 1 del destileret vand
  • Evt æterisk olie

Tools

  • 1 spryflaske som passer til indholdet
  • 1 gryde
  • en træ grydeske eller 1 glas pind til at røre med

Instructions

Kog det destilerrede vand op og lad det lige afkøle lidt.

Hæld det over magnesium flakse/flagerne. Rør rund i det til det er helt opløst.
Afkøl og hæld det på din sprayflaske.

Olien er nu klar til brug.

Notes

Hvis du ønsker duft i din olie, kan du med fordel komme enæterisk olie i.
ikke for meget blot nogle dråber, så det giver en skøn duft

Did you make this project?

Please leave a comment on the blog or share a photo on Instagram

Skip to Instructions