Som spirituel vejleder er jeg i kontakt med dine guider og til tider med din åndelig verden.
Jeg får alt den hjælp der skal til for at hjælpe dig der hvor du står lige nu og med den hjælpe som der er brug for.

Det er ikke altid vi her på jorden, vores guider og den spirituelle verden er helt enige om hvad vi synes der er behov for. 
EKS: Du løber altid ind i de forkerte mennesker eller får altid skøj job. Du kan ikke se dig ud af en økonomisk situation eller parforhold. Du kan mene at det evt er din partner der er noget galt med. Her vil dine guider og evt åndelige verden hjælpe dig med at se hvad årsagen er eller hvad du kan gøre for at få det bedre i forholdet. De hjælper os altid med at se de bedste muligheder og løfter os op igen. 
De hjælper os hvis vi er stresset, deprimeret, har ADHD OCD mobning angst Er barn af psysisk udfordret forælde eks m/alkohol indblandet.

De gør aldrig noget  som ikke er godt for os og uanset hvad så har du jo altid din frie vilje til at bruge de råd, redskaber og beskeder du modtager under en session. 

jeg hjælper primært dig som har ADHD OCD, hjernerystelse/kronisk, Er barn af psysisk udfordret forældre evt med alkohol forbrug, er blevet/og bliver mobbet. Jeg vil hjælpe dig med at se muligheder og løfte dig op, med din egen hjælp.