Jul og julegodter, det tror jeg næsten alle elsker, voksne som børn.
Jeg selv elsker at krearere i juletiden, og det er en tid, hvor kreativiteten virkelig blomstrer. I år er det slet ikke blevet til så meget, som jeg ellers ville ha gjort, hvilket er lidt trist, da jeg ser frem til at lave både småkager og dekorationer. Grunden er udfordringer med mine håndled, som har gjort det svært for mig at udføre nogle af de opgaver, jeg normalt nyder. Pyt, så kan jeg i stedet prioritere andre dejlige ting, som at tilbringe tid med familie, nyde de hyggelige stunder og finde inspiration i at se andre kreere smukke julesager.

Ja billedet er taget her d. 19 men P-tærterne er lavet løbende

Når det er sagt, så er det dog blevet til et par dekorationer.
Jeg har blandt andet lavet de lækre banan/havregrynskugler, som du har fået opskriften på d. 1. december, og de er blevet en rigtig favorit herhjemme. Derudover har jeg også fået lavet det nemmeste kaffedessert nogensinde med chokolade, nemlig p.tærter, som bare smelter på tungen. Disse små lækkerier spreder glæde og skaber en hyggelig stemning i juletiden, og jeg glæder mig til at dele dem med venner og familie når de kommer forbi.

Det er virkeligt noget af det nemmeste.
2-3 ingredienser så er den hjemme

P-Tærter

Recipe by Pia Meyhoff
Tid for fremstillingen

30

minutes

De her P-Tærter er simpelthen de nemmeste ever. Du kan lynhurtigt lave dem.
Børn/børnebørn vil synes det er sjovt at være med til at lave dem.
Ja så er de altså ikke mere julet end du kan lave dem hele året rundt

Ingredienser

  • Chokolade – lys, mørk, mælke, alt efter din smag

  • Peanuts

  • Små skumfiduser – eller klip dem selv i stykker

Fremgangsmåde

  • Smelt chokoladen over et vandad. Mængde, det du synes
  • Tilsæt skumfidus og rør godt rundt.
  • Tilsæt peanuts og rør igen godt rundt
  • Tag en ske og sæt den mængde du ønsker dine P-tærter skal have i str og tryk lidt med skeen. Lad dem nu størkne og de er klar til at blive spist

Note

  • Du kan selvfølgelig tilsætte andre former for nødder, rosiner, appelsinpulver mm. Prøv dig frem og velbekomme