Spirituel

Spørg pendulet

Brug pendulet til at træffe  beslutninger

Penduler

Hvad er et pendul?

Et pendul er oftest en trekantet krystal, der hænger på enden af ​​en snor eller kæde. “Det er et værktøj, som du kan bruge til at oprette forbindelse til dit højere selv og ‘kilde’ ved at stille spørgsmål, der hjælper med at vejlede, afklare og øge din bevidsthed.

Pendulet i sig selv er simpelthen en lille genstand fastgjort til enden af ​​en snor og kan være lavet af træ, krystal, ædelsten, glas eller metal.” Du bruger den ved at stille spørgsmål og fortolke dens bevægelser.

Et pendul kan guide dig mod klarhed og svar. “Det registrerer dybest set energi, og hjælper dig med at finjustere din intuition.
Du kan bruge den til at udspille beslutningstagning, vurdere, om dine chakraer er åbne, se, om energien flyder i et rum i dit hus, og endda kommunikere med ånder .

Pendulet kan bruges i forskellige situationer og scenarier, der hvor du kan få mere og bedre klarhed, forbindelse og forståelse af det du spørger ind til.

Pendulet skal absolut ikke bruges i alle henseende og til hvert eneste beslutning du tager i dit liv – men den kan være et nyttigt redskab i nogle situationer
Pendulet kan bruges i forskellige scenarier, hvor du bare ønsker at få lidt mere klarhed, forbindelse og en bedre forståelse af spørgsmålet/situationen.
Du kan stille pendulet spørgsmål om livet, kærlighed, sundhed, karriere, penge – uanset om det er enkelt eller komplekst

Vælg din pendul

Mærk efter hvilke pendul som kalder på dig. Luk gerne øjnene og mærk efter. Der er egentligt kun dig som kan vælge dit pendul.

Stol på din intuition/det du mærker, og tillad dig selv at blive vist, hvilket pendul der passer til dig.
Mærk efter hvordan den ser ud og føles, og om du føler dig forbundet med den.
Det er faktisk så enkelt at vælge en, du kan lide: Er du til jadekrystaller, så gå efter det.

Er du nybegynder, så bruger tid på at lege med dit pendul. Mærk det, rør det, sving det – brug det, indtil det føles godt og lige i dine hænder; og hvis det føles dårligt, så find en anden. Fordi et pendul er et værktøj til at komme i forbindelse med din egen intuition og indre stemme , 

Det er øvelse at bringe dig tilbage til din egen indre intuition/følelser/fornemmelse, så læg mærke til, hvad der sker i din krop, når du mærker pendulet bevæge sig på en bestemt måde. Lyt og mærk efter.

Hvad er den korrekte måde at bruge et pendul på?

Der er ingen universelt korrekt måde eller situation at bruge pendulet på; at få mest muligt ud af det spirituelle energier handler om at finde måden, der passer til dig.
Brug pendul som vejledning end som et fast beslutningsværktøj. Du kan bruge pendulet til at hjælpe dig med ethvert problem, problematisk situation eller noget, du har brug for mere klarhed omkring.

Bemærk, at du kun kan stille pendulet “ja” eller “nej” spørgsmål for at hjælpe med et nyttigt svar.
Du kan for eksempel starte med “Skal jeg tage til dette møde” Du kan ikke spørge “Hvad sker der, hvis jeg tager til dette mødet?”
Sørg for at formulere hvert spørgsmål på en måde, så du kan få et klart svar.
For at få al den vejledning og klarhed, du søger, skal du muligvis stille flere spørgsmål.

Skal jeg holde pendulet i en bestemt hånd?

Nej det skal du ikke. Det er der nogen som siger, men hvem bestemmer det? Det gør kun du. Så længe du kan holde din hånd i ro betyder det intet.
Øv øv øv til du finder ud af hvad der passer dig bedst

Hvordan finder jeg ud af om det er et ja eller nej svar?

Før du stiller pendulet spørgsmål, er det vigtigt at lære, hvad bevægelse betyder “ja” og hvad der er “nej”.
Der er 2 måder at gøre det på.

1) Brug et øjeblik på at finde et behageligt stilling og tage nogle dybe vejrtrækninger, før du holder pendulet i din hånd, med kæden eller topleddet mellem din tommel- og pegefinger. “Sig: ‘Vis mig ja’ og ‘Vis mig nej’, eller spørg: ‘Hvordan ser ja ud?’ og ‘Hvordan ser nej ud? Ligeledes kan du spørge efter et måske på samme måde

2) Be din pendul eks svinge fra side til side med et ja og og op ned ved et nej, samt dreje rundt ved måske. Du bestemmer, dog skal det så altid være det samme.

Når du gør dette, vil pendulet enten svinge lodret, vandret eller i cirkulære bevægelser. Læg mærke til, hvordan hvert svar ser ud – for eksempel, hvis det flyttede sig lodret, når du sagde ‘vis mig ja’, er det sådan, det vil svare bekræftende på dine spørgsmål. Du kan også spørge ‘Vis mig neutral’, hvis du også vil have den mulighed.

Hvordan skal jeg formuler mit spørgsmål til pendulet

Når du ønsker svar – klarhed eller vejledning omkring en situation/begivenhed, skal du forberede flere måder om spørgsmålet. Stil altid så der kan svares ja, nej, måske eller ingen svar. Husk hvad du har programmeret dit pendul til. 
Du vil nok sige at pendulet ikke virker
Somme tider skal vi ikke altid kende svaret eller også også kender vi den i forvejen. Når du ikke får svaret så kan den blot stå stille og ikke gøre noget.

Sådan starter du med at bruger et pendul – også nybegynder

1. Rensning af pendulet

Ligesom krystaller så har har penduler ligeledes brug for energi rensning.
Rens den ved at køre den gennem salvie røgelse. Læg den i fuldmåne, Nogen graver den ned i et døgn. Kom den i en skål med  rigtig havsalt/Himalaya salt eller hvis den tåler vand, kan du blot skylle den under rindende koldt vand

2. Start med spørgsmål du kender svaret på

Du har fundet ud af hvordan den køre på svarene.
For at få pendulet i gang skal du stille spørgsmål, som du allerede kender svaret på. Spørg om dit navn er, hvad du hedder, bor jeg i [indsæt by]?
Dette kan hjælpe dig med at forbinde dig energisk med pendulet og gøre dig bekendt med dets retningsudsving, og hvordan det vil kommunikere med dig.”

3. Andre spørgsmål

Holder du dig til ja og nej spørgsmål, at du kan stille lige så mange spørgsmål, som du har brug for for at få svar på.
Jeg starter altid med: Er [indsæt ting her] i mit bedste og højeste gode?’ fordi dette spørgsmål har positiv vibration.

For at bruge møde eksemplet kan du spørge: Er det i mit bedste og højeste gode at gå til dette møde?
Se på pendulets bevægelser baseret på dets svar på dine testet spørgsmål ovenfor og derefter fortsætte med flere spørgsmål, indtil du føler, at du har svar.
At stille opfølgende spørgsmål kan give dig en bedre og uddybende svar til  dit spørgsmål. Du kan endda spørge: Er jeg bange for at få svaret/vide dette? eller “har jeg frygt omkring dette?

4. Forbliv åben og nysgerrig

At bruge et pendul handler om at være fortrolig med den. Nøjagtig som når du gennemgår en meditation, så prøv blot at tillade pendulet at kommunikere frit med dig. Jo mere åben du er for at modtage svar, jo lettere kan du og pendulet kommunikere/arbejde sammen.

Er du stresset, deprimeret eller angst, så kan det ha indvirkning på dine svar fra pendulet – det er jo energier du arbejder med
Det betyder dog ikke, at du skal undgå øvelsen, mens du er i den tilstand. Det betyder blot at du skal finde ind til dit indre og slippe det som bekymrer dig. Når alt kommer til alt, kan det at føle, at du ikke kender svaret på et spørgsmål, være det, der gør dig ængstelig i første omgang, og ved at bruge pendulet kan du hjælpe dig ud over frygten for det ukendte.

Husk, som enhver spirituel praksis, kan du stole på din evne til at arbejde med et pendul, fordi du i virkeligheden allerede har dine egne svar. Pendulet i sig selv er blot et værktøj, der blot er der for at hjælpe dig med at komme tættere på din egen intuition.

Rigtig god fornøjelse med brugen af dit pendul

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *